Bordkort til 60-års dag

Etset navn på telysestaker som skal brukes som bordkort i en 60-års dag.
Etset navn på telysestaker som skal brukes som bordkort i en 60-års dag.
Etset navn på telysestaker som skal brukes som bordkort i en 60-års dag.
Etset navn på telysestaker som skal brukes som bordkort i en 60-års dag.

3 thoughts on “Bordkort til 60-års dag

 1. Hei.
  Hvordan får du etsingen så bra, jeg har prøvd uttallige ganger med silhouette sin etsekrem, og den flyter under vinylen jeg bruker, selv om jeg har brukt silhouette sin stencil vinyl.
  Hva slags vinyl bruker du?

  • Jeg har bare brukt vanlig vinyl. Har egentlig bare brukt av det jeg har liggende som jeg ikke har tenkt å bruke til andre ting. Jeg har aldri brukt stensil vinyl. Tips er å vaske glasset først med noe avfettende middel sli at det er helt rent. Da fester vinylen seg bedre. Bruk gjerne utendørsvinyl slik at denne også sitter ekstra godt. Jeg pleier å unngå å bruke buet/kuleformet glass for da er det vanskeligere å legge på vinyl å få den til å sitte helt tett. La gjerne vinylen sitte på en liten stund slik at du ser at den ikke glir opp å lager «gliper» der etsekremen kan komme under.

   Pass så på å maskere godt der du ikke vil ha vinyl ellers.

   Etsekremen peleier jeg også å «helle» over med en teskje. Dytt den gjerne litt utover, men jeg pleier å unngå at redskaper kommer i kontakt med glasset for da har jeg sett det kan komme små merker av det.

   Når kremen har sittet på lenge nok skraper jeg forsiktig av rest av etsekrem, har den tilbake i boksen og så skyller godt i vann, fjerner vinylen og skyller helt rent.

   Ved å bruke denne fremgangsmåten har det gått fint for meg.

  • Det kan også være at det er forskjell på etsekremer. Jeg har kun brukt Etchall, men den har det blitt vanskelig å få tak i i Norge nå med mindre du er bedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *